Den panna i pytt

Müntagen igen då, and I'm feeling good. Man blir lite rädd för sig själv när man inser att man har suttit och kollat på Britain/Australia/America/Sverige got talent i tre timmar på youtube. Men det finns så många duktiga unga människor så man blir ju helt galen, nästan lite förbannad. Är det något jag verkligen skulle vilja vara bra på är det att spela gitarr och sjunga, fyfan vilken dröm.


Helt galetASSÅ! I.D.I.O.T.E.R. Jag blir galen på sånt här. Förstår inte vad som gick snett.


Sjukt mäktigt.


Telefonsupporten


Alldeles för stark för ert bästa

Oj vad vältränad man är. Det är nästan farligt för andra människor att vara i närheten av mig. Jag kanske bara ska klappa lite fint, men istället blir det värsta snärten på personen i fråga för att jag inte kan hantera min oändliga stryka. Jag kanske bara ska hålla handen, men istället bryter armen av människan. Så alla ni som inte vill skada er borde hålla er minst två meter ifrån mig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. NÅT. Usch vad man känner sig svag. Styrka har aldrig varit min starka sida och jag önskar ju såklart att jag var lite starkare än jag är. Men så länge inte innebandyn lider av att jag är lite halvslapp på den fronten så gör jag bara det jag behöver, alltså det Malin säger åt mig att göra.


Mer Barcelona!


You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Hur är det möjligt att man har lyckats hitta dom finaste vännerna på jorden? Måste ju ha haft ruskigt tur eller så var det meningen redan från början att det skulle bli såhär, och jag är jävligt nöjd. Tack!

Fick reda på spelschemat i Falun idag, var väl lite sämre än vanligt till och med. Första matchen 19.40 på torsdagen, hej segt. Fredagen helt ledig, man har ju typ alltid en ledig dag så det var ju väntat. Två matcher på lördagen och en på söndagen, sen slutspel såklart. Det kommer bli soooft. Lite cybertown på fredagen kanske, how about that? Blev inte så många förra året men kanske kan locka med oss lite fler i år.

Hur som helst kommer det bli  nahajs! Kan omöjligt bli trist när man ska spendera fyra dagar med bland annat dessa brojds.

Fem år

Min kärlek och jag firade fem år fredagen den 13e. FEM ÅR! Känns som vi nyss firade sex månader. Samuel hade planerat massa mys, började med att vi gick på restaurang i Sunbyberg. Ryggbiff med pommes, sjuuuuukligt gott! Sedan gick vi upp till lyan där han hade champagne, jordgubbar och min favorit marabou frukt och mandel. Där satt vi och myste och såg på Talang. Det var precis som jag ville att vår femårsdag skulle vara, helt perfekt. Sen var det ju mindre trevligt när samme tittar in mellan skynkena till sovalkoven 08.51 och säger, "GODMORGON, GODMORGON! Nu ska vi upp, jag är pigg!" Tog ett tag innan jag tog mig upp ur sängen men vad gör man inte för scrambled egg n' bacon? WHOHOH. Sikken grabb man har :) Jag älskar dig Samuel <3


En bra dag blev till en dålig

Inte varje dag man ritar ansiktsmålning på 30 barn, men riktigt roligt var det. Egentligen inte själva grejen men att se deras små ansikten lysa upp efter dom kollat sig i spegeln. Obeskrivligt. Dagen gick väldigt fort trots att jag arbetade till 17.30 och jag skulle stänga för första gången. Var väldigt stressad och trodde jag hade koll på allt men precis när jag larmat såg jag att en lista och en telefon hängde precis utanför dörren. "Helvete" var min första tanke, fast det kunde ju varit värre. Ville inte ge mig in på att larma av så tog med mig listan och telefonen hem. I sekunden kändes det som ett stort misslyckande för jag ville så gärna att allt skulle flyta på. Men nu i efterhand är det skit samma, larmet gick på och det var det viktigaste.

Idag var det alltså förskolans dag och jag satt och målade små söta ansikten i säkert tre timmar sammanlagt. Jag skulle vilja ha på mig kodräkten varje dag för man känner sig sjukt uppskattad. Barn vill mjölka en varannan sekund, det händer ju aldrig annars. Kan ju bero på att det är lite brist på spenar när jag är Jennifer Stålhult och inte The Cow. Det var iallafall en sjukt lyckad dag och det är mycket trevligt med ett litet avbrott i vardagen. Barnen var superduktiga på att sjunga och kunde även hålla takten denna gången! Det är inte lätt inte.  

Fia åkte med mig hem från träningen idag och vi började prata om en väldigt rolig sak. Ni vet när man sitter och snackar om en sak, sen börjar man förklara en ny sak och så säger man "det är typ samma sak, fast man har grädde istället för creme fraiche, och choklad istället för hallon, och det är typ mousse istället för glass." Varför gör man så? "Det är samma sak FÖRUTOM att bla bla bla..." Haha, jag älskar det. Och jag älskar er. / J


Det går bra nu kompis

Jordgubbssaft och mariekex är så underskattat.

Ännu en dag förbi, och ännu en dag närmare jordens undergång. Känns lite märkligt faktiskt. Därför gick jag och Nico hand i hand på gården idag eftersom vi inte har så lång tid kvar tillsammans på jobbet. Känns ju trist, men det finns en mening med allt och även det faktum att vi kommer förintas inom kort. Så, alla som älskar mig, och vill spendera sina sista timmar med mig, kan komma till mig innan 17.45 på lördag så kan vi tillsammans vänta in detta skrämmande ögonblick. Gosh. Folk sitter seriöst och planerar sånt här! Hur kan man förbereda sig för jordens undergång? Har fastnat i den tanken och har ingenting annat vettigt att skriva så det får bli så jävla boring som det här inlägget hittills är. Först tänkte jag att jag skulle göra något som gick till historien,  typ råna en bank naken. Men det finns ju ingen historie kvar om allt förintas, så det är ju helt värdelöst. Förhoppningsvis kommer jag aldrig uppleva detta, eller iallafall inte veta om i förväg att jorden kommer gå under, så nu släpper jag den tanken!

Imorgon är det förskolans dag och jag får äntligen kliva i mitt andra jag, Jen - The Cow. Det var alldeles för länge sen och jag tror att Cow är rätt arg på mig för att jag bara har låtit honom ligga och skräpa. Men imorgon blir vi ett radarpar igen för att göra förskolan osäker...


Jordens undergång 21/5

Då var det dags igen för jordens undergång. Vet inte hur många gånger man har varit med om det men det är ju ett antal. En gammal man säger att på lördag går jorden under då de kommer att ske en massiv jordbävning. Varför? Jo, för att det var 7000 år sedan Noak seglade ut med arken och 7000 år är vad gud har gett mänskligheten. Kl. 18.00 kommer vi att få uppleva en jordbävning vi aldrig skådat förut. Den kommer att öppna upp alla gravar och kropparna kommer att förhärligas till andliga varelser och komma till himlen. Mannen har ingen plan B för att han är 100 % säker på att detta är vad som kommer ske.

Jag tycker att alla där ute borde ägna sina sista dagar åt att tycka synd om mig som bara hann bli 20 år. NOOOOT! Stackars man, vad besviken han kommer bli när det inte smäller kl 18.00 på lördag. Då spränger han väl troligtvis sig själv i luften i hopp om att vi ska tro att han var den enda av oss som kom till himlen. Undra vad människorna som tror helhjärtat på detta gör dessa fyra dagar? Måste ju vara heeeelt sinnessjukt att planera sina fyra sista dagar i livet. Vad ska man hitta på? Jag är glad att jag inte är en av dom som behöver göra det en regnig tisdagskväll som denna, är ju redan lite halvdeppig som det är pga det härliga svenska vädret!

Om jag inte hinner skriva innan lördag 18.00 så får vi säga R.I.P Photz.blogg.se, eller snarare, ni som inte redan har sagt det kan ju göra det. / Jen


JAG ÄR TILLBAKA MINA KÄRA TROGNA LÄSARE!

Hah, jag har nog gjort allt man inte ska göra för att behålla sina läsare. Men om det är någon som fortfarande kikar in ibland så ska jag inte gör dig/er besvikna. Kom precis hem från Barcelona! Vilken jävla stad alltså. Jag är ingen utomlandsmänniska, en vecka om året räcker för mig. Men efter Barcelona känner jag helt annorlunda. Skulle lätt kunna jobba i flera år och spara pengar för att sedan vara där en längre tid och inte göra någonting vettigt. Fast sola, shoppa, äta god mat och longboarda är ju väldigt bra för själen. Nej, det var helt underbart faktiskt. En drömmars stad.
RSS 2.0